Στοιχεία
https://vimeo.com/748720585
Επαναφέρει τα φανάρια των αυτοκίνητων στην αρχική τους κατάσταση.
Το υγρό των 600ml αρκεί για περίπου 15 φανάρια αυτοκίνητου (7 αυτοκίνητα).
Η διάρκεια ζωής του είναι περισσότερη από 3 χρόνια.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Χαρτώνουμε με χαρτοταινία την περιοχή γύρω από τα φανάρια
Τρίβουμε τα φανάρια με ντουκόχαρτα νερού και νερό ξεκινώντας από P320 ή P600 αναλόγως της κατάστασης που είναι τα φανάρια μας. Προχωρούμε με ντουκόχαρτο P800, P1000, P1500, P2000 & P3000.Το τρίψιμο πρέπει να είναι επιμελές και ομοιόμορφο σε όλη την επιφάνεια του φαναριού.
Τοποθετούμε το χημικό μέσα στο λυχνάρι πάνω από την μέση του δοχείου γιατί αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να καεί η αντίσταση θέρμανσης.
Κλείνουμε το δοχείο θέρμανσης με ένα από τα δυο καπάκια και περιμένουμε περίπου 4-5min ώστε να βράσει το υγρό.
Όταν δούμε ότι ο ατμός έχει αρχίσει να βγαίνει από το στόμιο πλησιάζουμε το φανάρι σε απόσταση περίπου 5cm ξεκινώντας από κάτω προς τα επάνω σε οριζόντια κίνηση αριστερά-δεξιά και ανεβαίνουμε με αργές κινήσεις χωρίς να αφήνουμε κενά.
Σε λιγότερο από ένα λεπτό έχουμε τελειώσει και μετά από 10 λεπτά το φανάρι μας είναι έτοιμο.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΙΤ
Πολυκαρβονικό υγρό 600ml
Δοχείο θέρμανσης (λυχνάρι)
Πλαστικό καπάκι με κυρτό σταθερό στόμιο
Πλαστικό καπάκι με εύκαμπτο στόμιο (σωληνάκι) για δύσκολα σημεία
Καλώδιο τροφοδοσίας 2 μέτρα
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΑΝΤΙΑ, ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ